Home » Featured » UPDATE: Herdershond terug bij eigenaar
Featured

28 april 2014

UPDATE: Herdershond terug bij eigenaar

UPDATE: Herdershond terug bij eigenaar

BORCULO – De herdershond die gisteren werd gevonden in een weiland in Borculo is terug bij haar eigenaresse! Dit meldt Stichting Dierenambulance Doetinchem/ Winterswijk op Facebook. De hond werd gisteren compleet doorweekt en uitgeput gevonden.

De herdershond was vanaf vorige week dinsdag vermist in Duitsland en was onlangs door de eigenaresse uit een asiel gehaald, vanwege een slecht leven bij de eerste eigenaar.

————–
Originele bericht van zondag 27 april:

BORCULO – De ene hond is terug bij de eigenaar, een ander wordt gevonden. Dit keer een Duitse Herder die werd gevonden in een weiland in Borculo. Lees het hele artikel HIER.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com