Featured

1 mei 2014

Flinke verbouwing bij Albert Heijn Borculo

Flinke verbouwing bij Albert Heijn Borculo

BORCULO – Op dinsdag 13 mei verstopt de Albert Heijn in Borculo 25 speciale blauwe winkelmandjes in de omgeving van de supermarkt. Wie er eentje vindt, kan dat na 18.00 uur in de winkel omwisselen voor een gratis boodschappenpakket van 25 euro. “Met deze actie vieren we de heropening van onze Albert Heijn”, zegt supermarktmanager Elke Heijmer-Boers. De winkel gaat na een ingrijpende verbouwing op dinsdag 13 mei om 18.00 uur weer open. Iedereen is uitgenodigd om dit feest mee te maken.

In de openingsweek heeft de Albert Heijn veel proeverijen, scherpe aanbiedingen en leuke activiteiten. Klanten krijgen bij besteding van minimaal 15 euro gratis een heerlijke taart, zolang de voorraad strekt. Woensdag 14 mei trakteert de winkel, op vertoon van de kassabon, op een portie poffertjes. Zaterdag 17 mei wordt het gezellig voor de kinderen: dan staat er een springkussen voor de deur.

Veel meer ruimte

Dankzij de verbouwing is de Albert Heijn veranderd in een moderne, ruim opgezette supermarkt. De winkelpaden zijn breed en de afdelingen overzichtelijk ingericht. “Onze supermarkt is niet groter geworden. Maar omdat we alles zeer efficiënt hebben ingedeeld, is er wel veel meer ruimte dan voorheen. Daardoor winkelen klanten bij ons nu nog prettiger. Elkaar passeren gaat gemakkelijker, ook als klanten boodschappen doen met bijvoorbeeld een scootmobiel”, aldus de supermarktmanager.

Wensen van klanten

Klanten vinden voortaan een groter en gevarieerder assortiment bij de Albert Heijn. Er zijn vooral veel meer verse producten. Groente, fruit, vlees, vis, kip en zuivel worden dagelijks aangevoerd, brood komt uit eigen oven. Dankzij de uitbreiding van het aanbod heeft de Albert Heijn verschillende wensen van klanten kunnen vervullen, vertelt Elke Heijmer-Boers. “Er is grote vraag naar onder andere meer glutenvrije producten en bepaalde schoonmaakartikelen. Die hebben we dus ook toegevoegd aan ons assortiment. Daar maken we veel klanten blij mee.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook