Sport

2 mei 2014

Pakt Etikon met Henri Tilleman de tiende titel?

Pakt Etikon met Henri Tilleman de tiende titel?

Komende zaterdag zijn de laatste wedstrijden in de Topteamcompetitie Carambole. Dan moet blijken of Drontenaar Henri Tilleman zijn imposante biljartloopbaan met Etikon kan afsluiten met het tiende Nationale Kampioenschap Carambole.
Samen met zijn teamgenoten Patrick Niessen en Jean-Paul de Bruijn moet dan wel beide wedstrijden gewonnen worden van biljartkeu.nl/sbc Vink uit Veenendaal om niet afhankelijk te zijn wat A1 Biljarts/De Veemarkt bij B.I.O.S/Blitz Optiek in Barneveld doet.

De eerste twee wedstrijden in Veenendaal leverden het team van teamleider Dinand Prinsen wel een 0-6 overwinning op, “maar er zal ook nu weer geconcentreerd gespeeld moeten worden, want ook al staat dit team op een vierde plaats met zestien punten achterstand op ons ze zijn echt niet te onderschatten en hebben zelfs nog kans op het brons”.
Het team van captain Gert Jan Veldhuizen bestaat verder uit René Luijsterburg en Dennis Timmers. Naast het stoppen wegens drukke werkzaamheden van Henri Tilleman, die overigens bij Etikon wordt opgevolgd door Veldhuizen, staat deze laatste wedstrijddag ook in het teken van het afscheid van Etikon uit Haarlo. Het volgend seizoen speelt Etikon namelijk haar thuiswedstrijden in Rosmalen.

De eerste partijen in Haarlo bij HCR Prinsen aan de Eibergseweg beginnen om 11:00 uur.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook