Featured

4 mei 2014

(sport) Agenda zondag 4 mei

(sport) Agenda zondag 4 mei

Voetbal

Neede – DEO 14:00 uur.
Reünie – SVBV 14:00 uur.
GSV 63 – EGVV 14:00 uur.

Korfbal

Nääs/Rigtersbleek 5 – Olympia ’22 2 11:30
Steeds Hooger 4 – Olympia ’22 3 11:30

Bloemenmarkt

Bloemenmarkten zijn zeldzaam in de regio. De succesvolle Borculose markt vormt een uitzondering. Het trekt traditiegetrouw veel belangstellenden uit de hele regio. De Bloemenmarkt wordt gehouden op zondag 4 mei van 12 tot 17 uur.

Lees meer…

Dodenherdenking

Voor de Stille Tocht verzamelen aan de achterzijde van de RK-Kerk aan de Steenstraat. In de kerk kan vanaf 18.55 uur een kaarsje worden aangestoken. De Stille Tocht vertrekt om ca. 19.15 uur. Als teken van vertrek zullen de klokken van de kerk luiden. De voettocht gaat over de begraafplaats van de kerk en vervolgens via de Boomgaarden naar het oorlogsmonument aan de Burg. Bloemersstraat en het Indië-monument in het Cycloonpark. Zowel op de begraafplaats, als bij de monumenten is er gelegenheid tot het leggen van bloemen. In het Cycloonpark speelt het Koperensemble van muziekvereniging Volharding passende muziek.

Iets voor 20.00 uur zal de stoet de Algemene Begraafplaats aan de Deugenweerd bereiken. Bij de graven van de Engelse piloten wordt 2 minuten stilte in acht genomen. Na de stilte wordt de Signaal taptoe geblazen door de heer G. Waanders. Ook hier is gelegenheid is tot het leggen van bloemen. Hierna wordt de stoet ontbonden.

Lees meer..

Advertentie:

Booking.com

Lees ook