Algemeen

7 mei 2014

Geslaagde start “Tennis-Werkt”

Geslaagde start “Tennis-Werkt”

Zaterdag 3 mei was het eindelijk zo ver, het nieuwe tennisbedrijf “Tennis-Werkt” ging officieel van start. Vanaf 10.00 kon iedereen naar de opgeknapte tennisbaan bij buitencentrum Kerkemeijer komen. Hier kon men zich onder het genot van een hapje en een drankje inschrijven voor diverse soorten tennisles. De tennisbaan was die dag voorzien van een tennis twist, ballenkanon en mini netjes zodat de jongste bezoekers zich ook prima konden vermaken.
Dankzij deze inschrijf dag kan Tennis-Werkt van start. Bram Gort en Stijn Koolschijn zullen de komende periode voor vier groepen een reeks tennislessen op maat gaan verzorgen.

Om de start van Tennis-Werkt extra kracht bij te zetten is de tennisbaan bij buitencentrum Kerkemeijer voorzien van een banner met het logo en de website van Tennis-Werkt.

Gort en Koolschijn hopen nog vele mensen te mogen ontvangen op hun tennisbaan. Zij kijken er naar uit om van start te gaan met hun lessen. Mocht u zich graag in willen schrijven voor tennisles dan kan dit altijd via www.tenniswerkt.nl of door te mailen naar info@tenniswerkt.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook