Home » Algemeen » Sport en muziek tijdens Emausspektakel
Algemeen
Featured

8 mei 2014

Sport en muziek tijdens Emausspektakel

Sport en muziek tijdens Emausspektakel

Op zaterdag 7 & zondag 8 juni 2014 is het weer zover. Het jaarlijks terugkerend Emausspektakel staat weer voor de deur. Ook dit jaar in het Pinksterweekend organiseert het Vrijetijdsteam Dijkhoek het sport- en muziekfestijn van de Achterhoek. Het festijn vindt plaats op de voetbalvelden van v.v. D.E.O. te Borculo.

Het Emausspektakel bestaat uit een voetbaltoernooi (prestatie / recreatie poule) op zaterdag en zondag en een volleybaltoernooi (Dames / Mixed poule) op de zondag. De wedstrijden worden geleid door deskundige scheidsrechters en de gezelligheid staat hoog in het vaandel. Ook aan de kinderen is gedacht! Op zondag 8 juni is voor de kinderen schminken van Partou en van 15.30uur tot en met 16.00uur een kinderparty.

Zaterdagavond 7 juni zal de band Aftershock met passie en overgave de zaal bij Buitencentrum Kerkemeijer plat spelen. Deze avond is toegankelijk voor iedereen. Op zondag 8 juni zal het spektakel feestelijk worden afgesloten met Dj Dre op de velden bij v.v. D.E.O.

Tijdens dit weekend kan er bij Buitencentrum Kerkemeijer worden overnacht. Hier kunnen teams van vrijdag tot en met maandag terecht voor een geslaagd en gezellig weekend. Op zaterdag is er een diner buffet.

Voor vragen of opgave kunt u een mail sturen naar emausopgave@dijkhoek.nl
Voor meer informatie verwijzen we u door naar onze website: www.emausspektakel.nl

Tot 7 & 8 juni!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com