Home » Algemeen » De mooiste tuinen in het buitengebied van Berkelland en Haaksbergen.
Algemeen

9 mei 2014

De mooiste tuinen in het buitengebied van Berkelland en Haaksbergen.

De mooiste tuinen in het buitengebied van Berkelland en Haaksbergen.

In het kader van de nationale tuin week van Groei en Bloei zal de afd. Berkelland-Haaksbergen aandacht besteden aan tuinen buiten de bebouwde kom van Berkelland en Haaksbergen. Deze tuinen worden een eerste keer gekeurd in de Nationale tuinweek door een aantal keurmeesters. Later in die week zullen de toptuinen een tweede keer worden gekeurd. Voor de keuringen buiten de dorpsgrenzen werd in 2013 in Ruurlo al een succesvolle start gemaakt. Mede daarom gaan we dat nu in heel Berkelland en Haaksbergen doen.
Wij kwamen bijzondere en verrassende tuinen op het spoor, maar er zullen vast veel meer tuinen zijn die de moeite waard zijn. Dat hoeven echt geen gestofzuigde design-tuinen te zijn. Voor deze keuring komen de keurmeesters niet zo maar langs. U kunt zich hiervoor per mail opgeven bij Joke Klein Tiessink op jokekt63@hetnet.nl Geeft u zich op voor 21 mei.! Schroomt u niet en geef u op! Er worden ±15 tuinen gekeurd en deelnemen gaat op volgorde van aanmelding. Vol = vol.
De nationale tuinweek is van 14 t/m 21 juni en de prijsuitreiking zal ook in die week plaatsvinden. Dat wordt een grote happening met fraaie prijzen.

Ook dit is Groei & Bloei. http://www.berkelland.groei.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com