Home » Sport » 19de Intersport Schuurman C toernooi bij Reünie.
Sport
Voetbal

9 mei 2014

19de Intersport Schuurman C toernooi bij Reünie.

19de Intersport Schuurman C toernooi bij Reünie.

Zaterdag 17 mei wordt alweer het 19de Intersport Schuurman voetbaltoernooi voor C junioren gehouden op de velden van v.v. Reünie op Sportpark de Wildbaan in Borculo.
Er komen 12 verenigingen naar Borculo, die in twee poules zullen strijden om de winst in de beide poules. De nummers één en twee van elke poule voetballen daarna in kruisfinales voor een plaats in de finale. Ook de andere elftallen uit beide poules spelen nog een keer voor een eindklassering.

De deelnemende verenigingen zijn dit jaar: Avanti Wilskracht en Sparta uit Enschede, Fc. Winterswijk. Sp Lochem, HSC’21 en Bon.Boys uit Haaksbergen, Neo uit Borne, s.v.Grol uit Groenlo, BWO uit Hengelo (o), Warnsveldse Boys en natuurlijk Reünie.

De eerste wedstrijden worden gespeeld om 9.30 uur, terwijl de finale gepland staat voor 14.40 uur.
De organisatie hoopt op mooie wedstrijden, die hopelijk worden gespeeld onder stralende omstandigheden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com