Home » Sport » 19de Intersport Schuurman C toernooi bij Reünie.
Sport
Voetbal

9 mei 2014

19de Intersport Schuurman C toernooi bij Reünie.

19de Intersport Schuurman C toernooi bij Reünie.

Zaterdag 17 mei wordt alweer het 19de Intersport Schuurman voetbaltoernooi voor C junioren gehouden op de velden van v.v. Reünie op Sportpark de Wildbaan in Borculo.
Er komen 12 verenigingen naar Borculo, die in twee poules zullen strijden om de winst in de beide poules. De nummers één en twee van elke poule voetballen daarna in kruisfinales voor een plaats in de finale. Ook de andere elftallen uit beide poules spelen nog een keer voor een eindklassering.

De deelnemende verenigingen zijn dit jaar: Avanti Wilskracht en Sparta uit Enschede, Fc. Winterswijk. Sp Lochem, HSC’21 en Bon.Boys uit Haaksbergen, Neo uit Borne, s.v.Grol uit Groenlo, BWO uit Hengelo (o), Warnsveldse Boys en natuurlijk Reünie.

De eerste wedstrijden worden gespeeld om 9.30 uur, terwijl de finale gepland staat voor 14.40 uur.
De organisatie hoopt op mooie wedstrijden, die hopelijk worden gespeeld onder stralende omstandigheden.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op maandag 4 juli 2022 hoopt het echtpaar Daalwijk-Bovenschutte wonende in Borculo het 60‑jarig huwelijk te vieren.

  Wethouder

Booking.com