Algemeen

15 mei 2014

4e Avondwandel4daagse Borculo

4e Avondwandel4daagse Borculo

Op initiatief van de K.N.B.L.O. Wandelsportorganisatie Nederland afdeling Gelderland gaat Borculose Muziekvereniging “Volharding” de avondwandel4daagse weer organiseren. Dit zal geschieden van 2 t/m 5 juni 2014.
Door 1 van de vrijwilligers is er voor de 5 km en10 km voor iedere dag een route uitgezet, waarbij alle delen van Borculo en het daarbij behorende buitengebied worden aangedaan.

Nieuw voor 2014 zijn de routes van 3 km, speciaal voor de jeugdige deelnemers van de basisscholen is deze afstand dit jaar opgenomen.

Er wordt op maandag 2 juni t/m woensdag 4 juni gestart vanaf de thuislocatie van de vereniging aan de Haarloseweg 7 vanaf de ingang aan de zijde van de parkeerplaats tegenover ’t Timpke.

In de foyer kunnen deelnemers die zich middels voorinschrijving hebben aangemeld hun startkaart afhalen en diegene die zich nog niet aangemeld hebben kunnen zich dan alsnog hier inschrijven. Op donderdag 5 juni wordt er gestart aan de Haarloseweg 7 vanaf de ingang gelegen aan de zijde van het voormalige Gamma-terrein.
Op de eerste drie dagen kan er gestart worden tussen 18.00 uur en 18.30 uur voor alle afstanden.
Op 5 juni start de 10 km tussen 18.00 uur en 18.30 uur, de 5 km tussen 18.30 uur en 18.45 uur
en de 3 km om 19.00 uur voor hun afstand.

De laatste dag komen de wandelaars samen op de parkeerplaats van supermarkt EMTÉ, waarbij de wandelaars terugverwacht worden tussen 19.30 en 20.00 uur. Aansluitend zal onder de muzikale begeleiding van muziekvereniging “Volharding” het laatste stuk gewandeld worden naar het muziekgebouw Volharding aan de Haarloseweg, waarna de medailles door de deelnemers die daarvoor gekozen hebben, in ontvangst genomen worden.

De kosten bij voorinschrijving met deelname aan alle 4 avonden met medaille zijn € 4,50 en voor deelname op 1 dag € 2,50 per persoon. Personen die er voor kiezen geen medaille te willen ontvangen betalen € 0,50 per persoon minder, evenals leden van de K.N.B.L.O. op vertoon van hun lidmaatschapspas. Bij inschrijving op de dag zelf geldt een toeslag van € 0,50 per persoon.

Voorinschrijving is mogelijk van 26 mei t/m 30 mei maandag t/m vrijdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur op het adres Kronenburgerstraat 15 te Borculo, alwaar ook extra inschrijfformulieren voor groepen kunnen worden afgehaald. De vrijwilligers van muziekvereniging “Volharding” zien U graag op 1 of meerdere avonden op de startlocatie aan de Haarloseweg 7 om met elkaar te genieten van de uitgezette routes door de mooie natuur en omgeving van Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook