Algemeen

18 mei 2014

Voorverkoop Taptoe Borculo van start

Voorverkoop Taptoe Borculo van start

Vanaf maandag 19 mei 2014 liggen de entreekaarten voor de Taptoe in Borculo klaar om verkocht te worden.

Dit jaar organiseert de St. voor Cultuur, Sport en Spel al weer de 15e Taptoe in Borculo. Voor het eerst wordt deze taptoe niet meer gehouden op het parkeerterrein van Friesland Foods Domo aan de (Oude) Needseweg te Borculo. Dit vanwege de bouwactiviteiten van het bedrijf.
In goed overleg met alle partijen is een vervangend terrein gevonden, namelijk het hoofdveld van Voetbalvereniging Reünie aan de Haarloseweg 13 te Borculo.
De organisatie is blij met dit terrein en alle faciliteiten eromheen. In nauw overleg met VV Reünie kan ook op deze locatie een fantastische taptoe worden gepresenteerd.

Eén van de voordelen van het nieuwe terrein is, dat er nu een overdekte tribune aanwezig zal zijn. Bovendien wordt er een andere (niet overdekte) tribune bijgeplaatst, zodat voldoende tribuneplaatsen aanwezig zullen zijn.

De Taptoe zal worden gehouden op zaterdag 28 juni 2014. Dit jaar vanaf 14.30 uur, in verband met een belangrijke WK-voetbalwedstrijd in de avonduren, waardoor naar verwachting minder mensen de taptoe in de avond zouden gaan bezoeken.

Korpsen
De St. voor Cultuur, Sport en Spel heeft weer mooie korpsen kunnen contracteren:
– Pasveerkorps uit Leeuwarden. Deze showband werd tijdens het Wereld Muziek Concours in 2013 beloond met goud en onderscheiding!!
– Jong Pasveerkorps uit Leeuwarden
– Show- en Marchingband EVC uit Enschede
– Showband KDO uit Groessen
– Slagwerkgroepen ‘Volharding’ en Sophia’s Lust’ uit de gemeente Berkelland

Medewerking
De organiserende stichting is haar sponsors en overige belanghebbenden bijzonder dankbaar, want zonder hen zou de taptoe niet kunnen worden gehouden.
Zij is vooral dank verschuldigd aan:
Hoofdsponsoren: Graphics Group, Grolsch, Holland Pharma BV, Meilink Industriële Verpakkingen, Rietdekkersbedrijf Schepers BV en Schuurman Schoenen
Overige sponsoren: Autobedrijf Ruesink BV, Baks Logistiek, Business Club Contact (BCC), Body Check Sport & Healthcenter, Boomkwekerij Joh. Schutte, Borculose Ondernemers Vereniging (BOV), Buitencentrum Kerkemeijer, Centrale IJkinrichting BV, Emté Supermarkt, Erfra, Friesland Campina Domo, Fam. den Hartog, Hofstede Tweewielers, ID Groen, JKB Promotie, Kringloopwinkel Bohero, De Melktap, Multimate, Rabobank Graafschap Noord, Radio Berkelland FM, Raux Benelux BV, Stichting Fonds 2013, Vrumona BV, IJsboerderij ’t Dommerholt, De Zonnebloem, afdeling Borculo
Overigen die medewerking verlenen:
Voetbalvereniging Reünie, gemeentebestuur van Berkelland, deelnemende korpsen, vele vrijwilligers en anderen, die op één of andere wijze hun medewerking verlenen.

Voorverkoop
In de voorverkoop kunnen entreekaarten worden gekocht bij de TIB (v.h. VVV) aan de Hofstraat 5 in Borculo (tel. 0545-271966) en bij Tabak en Wijn en Zo (v.h. Tabakshop Neurink), Veemarkt 4 te Borculo. Ook kunnen online kaarten worden besteld via www.cultuursportspel.nl.
De entreekaarten voor tribuneplaatsen kosten in de voorverkoop € 12,= per persoon en aan de kassa van het terrein € 15,=.
Kinderen tot 12 jaar mogen voor de helft van de prijs de taptoe bekijken, mits onder begeleiding van volwassene(n).

Houd daarom zaterdagmiddag 28 juni 2014 vrij en kom genieten van de Taptoe in Borculo vanaf 14.30 uur op het hoofdveld van V.V. Reünie in Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook