Home » Sport » DEO Dames kampioen na beslissingsduel
Sport
Voetbal

20 mei 2014

DEO Dames kampioen na beslissingsduel

DEO Dames kampioen na beslissingsduel

Het is Jan van der Meulen gelukt om in zijn debuutjaar als trainer van de DEO dames kampioen te worden en promotie naar de 4e klasse af te dwingen.

Afgelopen zondag moest in een beslissingsduel tussen de dames van DEO en de Dames van Twenthe Goor uitgemaakt worden wie zich tot kampioen mocht kronen.

Beide teams waren namelijk in de competitie geëindigd met een gelijk aantal punten. De Dijkhoekse dames bleken onder perfecte weersomstandigheden duidelijk een maatje te groot voor de dames uit Goor: de einduitslag was 9-2. Na afloop werd er een feestje gebouwd met o.a. een ronde op de platte wagen door Borculo, aten ze wat bij Buitencentrum Kerkemeijer en sloten ze af bij shirtsponsor Café Le Mouilleur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com