Home » Sport » DEO Dames kampioen na beslissingsduel
Sport
Voetbal

20 mei 2014

DEO Dames kampioen na beslissingsduel

DEO Dames kampioen na beslissingsduel

Het is Jan van der Meulen gelukt om in zijn debuutjaar als trainer van de DEO dames kampioen te worden en promotie naar de 4e klasse af te dwingen.

Afgelopen zondag moest in een beslissingsduel tussen de dames van DEO en de Dames van Twenthe Goor uitgemaakt worden wie zich tot kampioen mocht kronen.

Beide teams waren namelijk in de competitie geëindigd met een gelijk aantal punten. De Dijkhoekse dames bleken onder perfecte weersomstandigheden duidelijk een maatje te groot voor de dames uit Goor: de einduitslag was 9-2. Na afloop werd er een feestje gebouwd met o.a. een ronde op de platte wagen door Borculo, aten ze wat bij Buitencentrum Kerkemeijer en sloten ze af bij shirtsponsor Café Le Mouilleur.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op maandag 4 juli 2022 hoopt het echtpaar Daalwijk-Bovenschutte wonende in Borculo het 60‑jarig huwelijk te vieren.

  Wethouder

Booking.com