Sport
Voetbal

20 mei 2014

Gezellige kampioensreceptie Reünie 1

Gezellige kampioensreceptie Reünie 1

Vrijdagavond 16 mei stond de officiële huldiging van Reünie 1 gepland. Op de dag van het kampioenschap was er al een “open huis” geweest voor iedereen, die gedurende het seizoen met het wel en wee van ons 1ste elftal had meegeleefd, maar natuurlijk kreeg het kampioenschap ook nog officieel feestje.
Het was even over achten, toen ceremoniemeester René Raaben alle aanwezigen van harte welkom heette en daarna meteen het woord gaf aan een trotse voorzitter Meino Janszen, die nog eens kort terugkeek op het, zo succesvolle, afgelopen seizoen. Hij vroeg aan de vertegenwoordiger van de KNVB om Reünie volgend seizoen in te delen in de 3de klasse C samen met een aantal buurtverenigingen, zodat volgend jaar ook weer een paar mooie derby’s op het programma zullen staan.

Hierna was het woord aan de vertegenwoordiger van de KNVB, die voor alle spelers en de staf een mooie medaille met inscriptie had en voor de vereniging was er een oorkonde. De Scheidsrechtersvereniging bracht 2 nieuwe grensrechtervlaggen mee. Namens Vios Beltrum en de Sportfederatie Berkelland voerde Tom Scharenborg het woord en hij nodigde Reünie uit voor een oefenwedstrijd tegen Vios Beltrum op kunstgras.
Scheidend elftalleider Jan Dijkman, die na 28 jaar vertrekt als leider, richtte nog één keer het woord tot de staf en tot, zo hij altijd zei, zijn jongens.

Trainer Michiel Mensink,haalde nog even zijn sollicitatiebrief bij Reünie aan, waarin hij vier jaar geleden zei, dat hij toe was aan een volgende stap in zijn trainerscarrière. Michiel bedankte zijn ouders, die altijd langs de lijn stonden, toen hij zelf voetbalde en die, sinds hij trainer is elke week de verrichtingen van Reünie volgen. Ook zijn vrouw is altijd aanwezig bij de wedstrijden.
Namens de ereleden werd het woord gevoerd, door het oudste erelid Bets Bröcker. Hij zei tegen het 1ste elftal: “Geniet van dit kampioenschap en alles wat erbij hoort, want zo heel vaak maak je dit waarschijnlijk niet mee!” De ereleden brachten als cadeau een aantal ballen voor de selectie mee, maar ook voor de mini’s, want hier begint het en wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Hierna was het woord weer aan voorzitter Meino Janszen, die vandaag voor het eerst
( volgende week is nog de Reüniedag) afscheid nam van 3 leden van de technische staf van Reünie 1 assistent scheidsrechter Carl te Morsche, trainer Michiel Mensink en leider Jan Dijkman..
Toen was het tijd voor het informele gedeelte en werd er nog lang nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

bloemen voor Carl te Morsche. Hij stopt als grensrechter

bloemen voor Carl te Morsche. Hij stopt als grensrechter

oudste erelid Bets Bröcker ( 91 jaar) feliciteert de selectie

oudste erelid Bets Bröcker ( 91 jaar) feliciteert de selectie

Jan Dijkman stopt na 28 jaar als leider.

Jan Dijkman stopt na 28 jaar als leider.

kampioensmedaille voor aanvoerder Christiaan van Rhijn.

kampioensmedaille voor aanvoerder Christiaan van Rhijn.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook