Home » Sport » Mooi Intersport Schuurman C toernooi bij v.v.Reünie
Sport
Voetbal

20 mei 2014

Mooi Intersport Schuurman C toernooi bij v.v.Reünie

Mooi Intersport Schuurman C toernooi bij v.v.Reünie

Zaterdag 17 mei was alweer het 19de Intersport Schuurman C toernooi bij Reünie. Het was een in alle opzichten mooi toernooi: het weer was mooi, de wedstrijden verliepen goed en de sfeer was prima. Het enige minpuntje was, dat Sparta Enschede zich, op het allerlaatste moment afmeldde, waardoor er een gat in het wedstrijdschema kwam en dat was erg jammer voor zowel de andere elftallen, als voor de organisatie.

Het leuke bij dit toernooi is, dat alle elftallen na de poule wedstrijden nog minimaal één wedstrijd spelen om een eindklassering. De nummers 1 en 2 van poule A en B spelen in een kruisfinale om een plaats in de finale. De plaatsen 1 en 2 in de poules werden ingenomen door Winterswijk, Eibergen, Avanti uit Enschede en Neo uit Borne. De halve finale tussen Winterswijk en Avanti werd een hele spannende en na de reguliere speeltijd stond er 1-1 op het scorebord en dus moesten strafschoppen de winnaar aanwijzen. Deze werden net wat beter genomen door Avanti (4-2 ) en zo mochten zij in de finale aantreden tegen Neo, die haar halve finale met 2-0 won van Eibergen.

De finale werd met 2-0 gewonnen door Neo uit Borne en dus mochten zij de grootste beker mee nemen, Avanti moest genoegen nemen met de 2de plaats, terwijl de plaatsen 3 en 4 voor Eibergen en Winterswijk waren.

De prijsuitreiking werd gedaan door de organisatoren van het toernooi: Kees Bosma en Gerard ten Bras, waarbij Gerard eerst alle vrijwilligers bedankte, die vandaag voor het 4de toernooi binnen een paar weken weer aanwezig waren.( waar zouden we zijn, zonder alle vrijwilligers?!) Voor elk elftal was er een bal en voor de vier eerste elftallen was er ook nog een beker..
De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd toernooi.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com