Home » Sport » Tweede pinksterdag het Rietdekkersbedrijf Prins Pinkster Priktoernooi
Sport

26 mei 2014

Tweede pinksterdag het Rietdekkersbedrijf Prins Pinkster Priktoernooi

Tweede pinksterdag het Rietdekkersbedrijf Prins Pinkster Priktoernooi

Op maandag 9 juni 2014 (tweede pinksterdag) wordt alweer het 7e Rietdekkersbedrijf Prins Pinkster Priktoernooi georganiseerd door Olympia’22.

Bij prikken (ook wel bekend als tienen) schieten teams van 2 personen met de bal op twee kofbalpalen die tegenover elkaar staan op een afstand van 6 meter. De teams schieten om de beurt. Het team dat na 8 minuten het meeste heeft gescoord wint die partij. De winnaars van de poules komen uiteindelijk tegen over elkaar in de halve finale en finale. Deelname aan het Priktoernooi staat open voor iedereen die het leuk vind om mee te doen. Inschrijven voor het toernooi kan door een e-mail te sturen met vermelding van de namen van beide spelers en een teamnaam naar: ppptoernooien@gmail.com. Inschrijving kost € 3 per persoon. De beste vier teams ontvangen prijzengeld.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com