Foto's
Sport
Voetbal

26 mei 2014

Top seizoen voor v.v.Reünie wordt stralend afgesloten

Top seizoen voor v.v.Reünie wordt stralend afgesloten

Zondag 25 mei werd onder stralende omstandigheden de Reüniedag gehouden, de afsluiting van het seizoen 2013-2014. De omstandigheden waren zowel letterlijk als figuurlijk stralend. Het weer straalde en er was een Koninklijke onderscheiding voor Gerard ten Bras kreeg en er was natuurlijk ook nog de uitreiking van de jaarlijkse prijzen zoals, de prijs voor de vrijwilliger van het jaar, de H.J.Cup voor het elftal van het jaar, de Eize Steg Trofee voor de speler van het jaar, de Piet Pleyte Bokaal voor de supporter van het jaar en de plaquette voor de topscoorder van het seizoen.

Nadat de dag ’s morgens was begonnen met activiteiten voor de jongste jeugd waaronder het voetballen tegen de ouders, kwam om één uur volkomen onverwacht Burgemeester Bloemen van de gemeente Berkelland naar Sportpark de Wildbaan om Gerard ten Bras een Koninklijke onderscheiding: lid in de Orde van Oranje Nassau op te spelden voor al zijn verdiensten voor onze vereniging. Nadat een verbouwereerde Gerard alles even tot zich had laten doordringen, werd het programma vervolgd met het mixed toernooi 6 tegen 6 en Jeu de Boules.

Het was vijf uur toen voorzitter Meino Janszen, net voordat de barbecue begon, de jaarlijkse prijzen uitreikte. De H.J.Cup was dit jaar, hoe kan het ook anders voor Reünie 1. Supporter van het jaar werd erelid Derk Schutten, die zowel de jeugd- als seniorenwedstrijden op de voet volgt. Voor de speler van het seizoen mag elk elftal één speler aandragen, waarna uit deze spelers uiteindelijk de speler van het jaar wordt gekozen en dat werd dit jaar Mark Peters, keeper van de A1. De A1 viel nog een keer in de prijzen en wel met Wout Boeijink, die de topscoorderplaquette won.

Tot slot werd de vrijwilliger van het jaar bekend en dat werd Jaime Lebbink, die als fotograaf, barmedewerker en gastheer actief is, maar die ook nog het Infokanaal in de kantine beheert , helpt met de organisatie van alle toernooien en die daarnaast als het nodig is, ook nog allerlei andere hand en spandiensten verricht.
Hierna wilde ook scheidend trainer Michiel Mensink nog even het woord. Hij blikte kort terug op 4 jaren Reünie en wilde nog graag een aantal mensen extra bedanken met een fles drank, maar ook voor de rest van de aanwezigen had hij een fles meegenomen maar dan in een kleinere uitvoering.

Hierna was het toch echt tijd voor de barbecue, waarbij nog maar een keer werd nagepraat over het topseizoen met een stralende afsluiting.

reuniedag 028

reuniedag 019

reuniedag 035

reuniedag 063

reuniedag 022

reuniedag 025

Advertentie:

Booking.com

Lees ook