Algemeen

27 mei 2014

Ontspannen uit met de Zonnebloem

Ontspannen uit met de Zonnebloem

Donderdag 22 mei 2014 waren tien deelnemers met vier vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Borculo/Haarlo te gast bij de Melktap en het melkveebedrijf van Claudy en Willy Erinkveld aan de Nettelhorsterweg in Geesteren. Het gezelschap werd enorm in de watten gelegd met allerlei lekkers en kreeg een rondleiding door de stal. De deelnemers mochten de koeien en kalfjes aaien en voeren. Door het mooie weer genoot de groep van het mooie uitzicht. Tot slot van het bezoek deed de boer met de groep “vertelbingo”: de boer vertelde een verhaal waarin getallen voorkwamen die de deelnemers op hun bingokaart konden aanstrepen. Claudy en Willy boden deze middag, inclusief een broodmaaltijd, belangeloos aan en dat werd erg gewaardeerd door de hele groep.

Wilt u ook eens uit met de Zonnebloem
De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Zoveel mensen, zoveel wensen. Voor de één is het veel te lang geleden dat hij of zij het strand heeft gezien. Of naar de film is geweest. Een ander heeft behoefte aan gezelligheid in of dichtbij huis. De Zonnebloem stelt zich ten doel die wensen waar te maken door contacten te leggen, gezelligheid te brengen, activiteiten te organiseren en vakanties mogelijk te maken. Wilt u graag eens uit of wilt u bezoek aan huis, neem dan contact met de Zonnebloem. Voor Borculo/Haarlo kan dat via zonnebloemborculohaarlo@gmail.com of door te bellen met 06 30 72 86 97.

Wilt u iets betekenen voor een ander
Wilt u het sympathieke gebaar van de familie Erinkveld volgen en ook eens een groep van de Zonnebloem ontvangen? Bel of mail dan gerust. Voelt u zich aangesproken door zinvol vrijwilligerswerk, ook dan bent u bij de Zonnebloem aan het juiste adres. Neemt u eens een kijkje op www.borculo.zonnebloem.nl of bel voor meer informatie naar 06 30 72 86 97. Wie weet mogen we u binnenkort begroeten bij de afdeling Borculo/Haarlo.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook