Algemeen

2 juni 2014

‘Schilderen in de natuur’ in Eibergen en in Ruurlo

‘Schilderen in de natuur’ in Eibergen en in Ruurlo

De workshop ‘Schilderen in de natuur’ wordt op woensdag 4 juni en op donderdag 5 juni aanstaande aangeboden op twee bijzondere locaties in de Achterhoek n.l. in de Kruidenhof in Eibergen in de ‘Hof te Ruurlo’ in Ruurlo.
De workshops worden verzorgd door de Ruurlose kunstenares Inge Meuleman.

In de authentieke omgeving van de Mallumse Watermolen in Eibergen ligt, als een oase, omzoomd door hoge bomen, de tuin van de Kruidenhof. Deze prachtige tuin met in het midden een vijver, laat een grote diversiteit aan planten zien, van kruiden en sierplanten tot landbouwgewassen.
Het is een hele fijne plek om je te laten inspireren!
In de ‘Hof te Ruurlo’ is heel veel te zien. Deze intieme tuin, die regelmatig openstaat voor publiek, heeft een grote variatie aan planten, allerlei verschillende hoekjes en een bijzondere vijver. Een rustplek om een dag te genieten en tussen de planten te schilderen.
Beide schilderdagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Vanaf 9.30u staat de koffie klaar. Er wordt een instructie gegeven voor de dag. Tijdens het schilderen wordt u begeleid. We lunchen gezamenlijk en de dag wordt afgesloten met een werkbespreking.

Voor aanmelding en of meer informatie kunt u contact opnemen met Inge Meuleman: 06-40326519

Advertentie:

Booking.com

Lees ook