Home » Algemeen » OVM fuseert met Onderlinge Winterswijk
Algemeen

4 juni 2014

OVM fuseert met Onderlinge Winterswijk

OVM fuseert met Onderlinge Winterswijk

Op 22 mei jl. hebben de leden ingestemd met de voorgenomen fusie tussen de Onderlinge Winterswijk en de Onderlinge Geesteren-Gelselaar. Op 27 mei is in bijzijn van notaris Hans Kraaijenhof de fusieakte formeel ondertekend door Wim Beskers, voorzitter van OVM Geesteren-Gelselaar en Coen Tenkink, voorzitter van Onderlinge Winterswijk.

Naast een gewijzigd logo is ook de naam van de nieuwe organisatie gewijzigd: OVM Onderlinge Verzekeringen. De nieuwe Onderlinge handhaaft haar vestiging in Winterswijk. De medewerkers uit Geesteren verhuizen nog voor de zomer naar het nieuwe kantoorpand aan de Needseweg in Borculo.

Het samengaan betekent dat de organisatie meer kennis en kunde in huis heeft en efficienter kan werken. Daar profiteren de klanten van. De coöperatieve grondgedachte blijft overeind, dat betekent dat de organisatie geen winstoogmerk heeft en dat leden delen in de winst.

De 25 medewerkers gaan gezamenlijk ruim 7.000 relaties (particulieren, agrariërs en MKB’ers) in de Achterhoek en Twente adviseren op het gebied van financiële producten zoals schadeverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken.

De directie van OVM Onderlinge Verzekeringen wordt gevormd door Noud Smit en Ine van Ruth-Middelwijk.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com