Algemeen

4 juni 2014

OVM fuseert met Onderlinge Winterswijk

OVM fuseert met Onderlinge Winterswijk

Op 22 mei jl. hebben de leden ingestemd met de voorgenomen fusie tussen de Onderlinge Winterswijk en de Onderlinge Geesteren-Gelselaar. Op 27 mei is in bijzijn van notaris Hans Kraaijenhof de fusieakte formeel ondertekend door Wim Beskers, voorzitter van OVM Geesteren-Gelselaar en Coen Tenkink, voorzitter van Onderlinge Winterswijk.

Naast een gewijzigd logo is ook de naam van de nieuwe organisatie gewijzigd: OVM Onderlinge Verzekeringen. De nieuwe Onderlinge handhaaft haar vestiging in Winterswijk. De medewerkers uit Geesteren verhuizen nog voor de zomer naar het nieuwe kantoorpand aan de Needseweg in Borculo.

Het samengaan betekent dat de organisatie meer kennis en kunde in huis heeft en efficienter kan werken. Daar profiteren de klanten van. De coöperatieve grondgedachte blijft overeind, dat betekent dat de organisatie geen winstoogmerk heeft en dat leden delen in de winst.

De 25 medewerkers gaan gezamenlijk ruim 7.000 relaties (particulieren, agrariërs en MKB’ers) in de Achterhoek en Twente adviseren op het gebied van financiële producten zoals schadeverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken.

De directie van OVM Onderlinge Verzekeringen wordt gevormd door Noud Smit en Ine van Ruth-Middelwijk.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook