Home » Featured » Warm weer in Pinksterweekend
Featured

6 juni 2014

Warm weer in Pinksterweekend

Warm weer in Pinksterweekend

Dit weekend wordt het lekker warm. De temperaturen worden verwacht tussen de 20 en de 30 graden. Vandaag liep de temperatuur op tot de 22 graden en morgen wordt het een stuk warmer.

Zaterdag is het lange tijd zonnig met in de middag kans op (hoge) bewolking. In de nacht van zaterdag op zondag trekken de wolken weg en wordt het helder. De middag temperaturen liggen tussen de 25 en de 30 graden.

Zondag, eerste pinksterdag, is het iets koeler met temperaturen rond de 24 graden. Tweede pinksterdag meer kans op onweer en regen met temperaturen tussen de 25 en de 30 graden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com