Algemeen

10 juni 2014

Ida Hartlief exposeert in de Joriskerk te Borculo

Ida Hartlief exposeert in de Joriskerk te Borculo

In de maanden juni en juli exposeert Ida Hartlief uit Haaksbergen in de Joriskerk te Borculo.
Zij schildert met acrylverf op doek, maar ook schildert ze op houten pallets en industriële panelen. Dankzij speciale verf kunnen deze laatste kunstwerken ook zonder problemen buiten worden opgehangen.
Zowel de schilderijen met acryl verf als de schilderstukken op de houten pallets zijn in de Joriskerk te bewonderen.

Sinds enkele jaren schildert Ida als professioneel kunstenaar. Daarvoor was ze werkzaam in het onderwijs en kinderopvang.
Ida schildert vaak in thema’s en gevarieerde onderwerpen. De woorden sprankelend en levendig zijn herkenbaar in haar werk. Dieren op een boerderij zie je vaak terug in haar werk, vooral op de stoere houten panelen.
Ida exposeert regelmatig in ziekenhuizen en wachtruimtes. Ook kun je haar vinden op kunstmarkten. Daarnaast geeft ze schilderlessen en workshops “pallet schilderen”. Wilt u meer over haar weten, bezoek dan haar website: www.idahartlief.com

Tentoonstelling
In de consistoriekamer is een tentoonstelling ingericht over de geschiedenis van de Joriskerk, die ruim 675 jaar oud is, met foto’s en teksten.

Orgelbespeling
Op de zaterdagmiddagen, behalve op 28 juni, wordt een van de beide orgels bespeeld door organisten uit de regio.

Openstelling kerk
De kerk is open op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur. De toegang is vrij, maar er staat wel een box voor de restauratie van de buitenkant van de kerk.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook