Home » Algemeen » Nieuwe woningen de Koppel in trek
Algemeen

19 juni 2014

Nieuwe woningen de Koppel in trek

Nieuwe woningen de Koppel in trek

Wooncorporatie ProWonen bouwt 22 gezinswoningen aan de Prinses Margrietstraat en 8 gezinswoningen aan de Prinses Irenestraat. Op 17 juni werd de inloopbijeenkomst voor deze nieuwbouwwoningen in wijk de Koppel in Borculo gehouden. Klantadviseur Caroline Evers: “De opkomst was erg goed. We zien dat de wijk in trek is, bij jong en oud. Niet raar, want er is al zo veel verbeterd in de wijk. En ook worden steeds meer activiteiten in de wijk georganiseerd, de bewoners zijn hierover heel enthousiast.”

Meer informatie over deze wijk en de nieuwbouwwoningen staat op www.prowonen.nl/dekoppel. Belangstellenden voor deze woningen staan ingeschreven als woningzoekende op www.thuisindeachterhoek.nl. Reageren op een van de woningen kan op deze website van 20 juni 12.00 uur tot 27 juni 12.00 uur. De huurprijs van de woningen ligt tussen de € 641,- en € 699,-. Aannemersbedrijf Kormelink uit Rietmolen start in oktober met bouwen. De verwachte oplevering is oktober 2015.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com