Algemeen

20 juni 2014

Buitenbioscoop en Club JEB in Borculo

Buitenbioscoop en Club JEB in Borculo

BORCULO – op vrijdagavond 27 juni vindt in het centrum van Borculo een uniek evenement plaats. De Veemarkt in Borculo krijgt een metamorfose en wordt veranderd in een openlucht bioscoop met een megagroot scherm van zes bij zestien meter.

De film van de avond is Last Vegas met daarin de topacteurs Michael Douglas, Robert De Niro en Morgan Freeman. De film is een komedie en gaat over een oudere man die op het punt staat te trouwen met een vrouw die half zo jong is als hij. Voordat hij in het huwelijksbootje stapt, besluit hij zijn drie beste jeugdvrienden uit te nodigen in Las Vegas voor een vrijgezellenfeest… Hoe dat verder verloopt kun je zien tijdens de buitenbioscoop.

De toegang tot de bioscoop is gratis met 5 JEB-munten die door de bij de BOV aangesloten winkeliers nog tot en met 21 juni worden uitgedeeld. Heeft u geen of niet voldoende munten weten te bemachtigen? Niet getreurd, u kunt bij de kassa op de Veemarkt JEB-munten bijkopen voor € 1,- per stuk.

De bioscoopzaal gaat open om 21:00 uur, om 22:00 start de film. De bioscoopzaal heeft een maximum aantal bezoekersplaatsen en toegang wordt bepaald op volgorde van binnenkomst. Dus wees op tijd om teleurstelling te voorkomen. Na afloop van de film wordt de bioscoopzaal omgeturnd in Club JEB en neemt DJ Jeronimo, bekend van onder meer Boode in Bathmen, het over. Tijdens Club JEB wordt eveneens het gezicht van JEB bekendgemaakt uit de tientallen inzendingen die we daar voor hebben ontvangen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook