Home » Algemeen » Help v.v.Reünie met het realiseren van nieuwe dug-outs.
Algemeen
Voetbal

20 juni 2014

Help v.v.Reünie met het realiseren van nieuwe dug-outs.

Help v.v.Reünie met het realiseren van nieuwe dug-outs.

Reünie heeft de beschikking over drie voetbalvelden. De dug-outs langs deze velden zijn dringend aan vervanging toe. De gemetselde dug-outs langs het hoofdveld – voor de tribune – zijn te klein. Hierdoor moet een deel van de reserves en de technische staf noodgedwongen naast de bank plaatsnemen. Bovendien kan het publiek op de tribune de emoties op de bank niet meebeleven. De dug-outs langs de twee andere velden zijn gemaakt uit plaatstaal. In de loop der seizoenen zijn deze onder invloed van het weer erg verslechterd. Wij willen graag voor alle sporters een moderne maar ook veilige “bank’!

Op de foto’s, de huidige dug-outs, die wel aan vervanging toe zijn. U kunt ons hierbij een steuntje in de rug geven door op de site: www.stemophetcooperatiefonds.nl uw stem aan ons doel te geven.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com