Home » Algemeen » Help v.v.Reünie met het realiseren van nieuwe dug-outs.
Algemeen
Voetbal

20 juni 2014

Help v.v.Reünie met het realiseren van nieuwe dug-outs.

Help v.v.Reünie met het realiseren van nieuwe dug-outs.

Reünie heeft de beschikking over drie voetbalvelden. De dug-outs langs deze velden zijn dringend aan vervanging toe. De gemetselde dug-outs langs het hoofdveld – voor de tribune – zijn te klein. Hierdoor moet een deel van de reserves en de technische staf noodgedwongen naast de bank plaatsnemen. Bovendien kan het publiek op de tribune de emoties op de bank niet meebeleven. De dug-outs langs de twee andere velden zijn gemaakt uit plaatstaal. In de loop der seizoenen zijn deze onder invloed van het weer erg verslechterd. Wij willen graag voor alle sporters een moderne maar ook veilige “bank’!

Op de foto’s, de huidige dug-outs, die wel aan vervanging toe zijn. U kunt ons hierbij een steuntje in de rug geven door op de site: www.stemophetcooperatiefonds.nl uw stem aan ons doel te geven.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op maandag 4 juli 2022 hoopt het echtpaar Daalwijk-Bovenschutte wonende in Borculo het 60‑jarig huwelijk te vieren.

  Wethouder

Booking.com