Algemeen

20 juni 2014

Gratis tijdschriften bij loten van de Zonnebloem

Gratis tijdschriften bij loten van de Zonnebloem

Vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Borculo/Haarlo maken zich op voor de Zonnebloemloterij 2014. Van 30 juni tot en met 12 juli 2014 gaan zij met loten langs deuren in Borculo en Haarlo. Of u komt hen tegen op de markt of tijdens evenementen. De loten kosten twee euro per stuk. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, zodat ook zij voluit van het leven kunnen genieten. Een deel van de opbrengst van de loterij wordt besteed aan aangepaste vakanties en dagactiviteiten die de Zonnebloem landelijk organiseert. Maar een belangrijk deel gaat naar de activiteiten in en rond Borculo en Haarlo.

Tijdschrift cadeau
Naast kans op leuke geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van € 15.000, – heeft de Zonnebloem dit jaar een leuk extraatje in petto voor de lotenkoper. Iedereen die een lot koopt, kan namelijk gratis kennismaken met een tijdschrift naar keuze. Daarvoor heeft de Zonnebloem afspraken kunnen maken met de uitgevers van Plus Magazine, ZIN!, Dolfje Weerwolfje, Auto Week, Fabulous Mama, REIZEN magazine, Nouveau, Inkie en J/M Ouders. Het tijdschrift is aan te vragen via de website van de Zonnebloem of via een coupon op het lot.

Trekking
De trekking van de loterij vindt plaats op 27 oktober 2014. In de prijzenpot zitten meer dan 5.000 geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van € 15.000. Zonnebloemloten à 2 euro zijn tot half oktober ook te bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij.

Over de Zonnebloem
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al 65 jaar. We zetten alles op alles om mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. Er kan zoveel meer dan je denkt.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook