Algemeen

20 juni 2014

Allio wordt Partou

Allio wordt Partou

BORCULO – Kinderopvang Nederland (holding) en haar werkmaatschappijen skon kinderopvang, Allio, Partou en Gastouderopvang Nederland treden voortaan met één naam naar buiten onder de naam Partou. Daarom heten de Allio vestigingen in Borculo straks allemaal Partou.

Beter inspelen op behoefte ouders
In het nieuwe Partou blijft de zorg voor en de ontwikkeling van het kind centraal staan. Door de bundeling van krachten kunnen we nog beter inspelen op de veranderende behoeftes van ouders zoals de wens voor een meer flexibel aanbod en meer aandacht voor de communicatie met ouders. Katinka Habermehl-Reuling, voorzitter raad van bestuur: “De naam Partou staat voor gastvrij, open, overal, voor iedereen. Kinderen bieden we een plek waar ze het fijn vinden en waar ze gestimuleerd worden zich te ontwikkelen. Muziek, bewegen en buiten spelen, staan centraal in ons activiteitenaanbod. Ouders faciliteren we door goede opvang te bieden, maar ook door nog beter bij hun wensen aan te sluiten bijvoorbeeld door het bieden van meer flexibele opvang.”

Samenwerking met Staatsbosbeheer
Een aantal vertrouwde zaken wordt meegenomen naar het nieuwe Partou, zoals de Natuurbus – een samenwerking met Staatsbosbeheer- waarmee kinderen de natuur in gaan. Een van de diensten die medio mei wordt geïntroduceerd is het online platform ‘Mijn Kind’. Hiermee kunnen ouders gedurende de dag de belevenissen van hun kind op het kinderverblijf volgen.

Nieuwe huisstijl, logo en website
Het nieuwe Partou treedt naar buiten met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Ook krijgen alle 340 vestigingen de nieuwe naam Partou op hun gevel.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook