Home » Algemeen » Prijswinnaar tuinprikkeractie CIF Borculo bekend
Algemeen

22 juni 2014

Prijswinnaar tuinprikkeractie CIF Borculo bekend

Prijswinnaar tuinprikkeractie CIF Borculo bekend

In Borculo is in veel tuinen, in plantenbakken en achter ramen de tuinprikker aangetroffen. Zo ook bij de familie Kleinpoelhuis. CIF overhandigde hen een Full HD 3D Smart TV. Zij zijn erg blij met de nieuwe televisie en met de glasvezelaansluiting. De familie Kleinpoelhuis heeft gewacht met het kiezen van een andere dienstenleverancier omdat zij wilde wachten op de aanleg van glasvezel. “Dit is zoveel sneller”, aldus Dhr. Kleinpoelhuis. Inmiddels heeft de familie Kleinpoelhuis op de site het aanbod van Caiway al bekeken. Zij hebben nog geen definitieve keuze gemaakt, maar het alles-in-1 glas pakket met 100Mb internet ziet er wat hen betreft gunstig uit.

De familie heeft totaal geen overlast ondervonden bij de aanleg. ’s Morgens ging de straat open en aan het einde van de dag was deze keurig weer dicht.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com