Home » Algemeen » Derde prijs voor volleybalteam Kiezel en Kei
Algemeen
Sport

24 juni 2014

Derde prijs voor volleybalteam Kiezel en Kei

Derde prijs voor volleybalteam Kiezel en Kei

BORCULO – In januari werden ze kampioen van de gemeente Berkelland. In april werden ze Gelderse Kampioen in Apeldoorn. En op zaterdag 21 juni mochten groep 7 van school Noord en groep 8 van de Kiezel en Keischool naar het NK schoolvolleybal in Houten. Zowel bij groep 7 als bij groep 8 werd er gestreden in twee poules van 5 teams.

Na, in totaal, 6 wedstrijden vol spelvreugde, doorzettingsvermogen en plezier is school Noord op een 7e plaats geëindigd en de Kiezel en Kei op een 3e plaats. Het team van de Kiezel en Kei heeft een standaardje en een bronzen medaille gekregen. Ook was er voor alle deelnemers een vaantje als herinnering aan een mooie volleybaldag.

juni 2014 school Noord

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com