Algemeen

25 juni 2014

Inloopbijeenkomst rotondes in N315 in Borculo en Neede

Inloopbijeenkomst rotondes in N315 in Borculo en Neede

De provincie Gelderland en de gemeente Berkelland houden op donderdag 3 juli een inloopbijeenkomst over de bestemmingsplanherziening voor de aanleg van rotondes in de N315. Deze bijeenkomst is deels een vervolg op de bijeenkomst van 28 oktober 2013. De avond wordt gehouden tussen 19.30 uur en 21.00 uur bij Partycentrum ’t Haantje, Borculoseweg 111 in Neede. Van te voren aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

De N315 is de provinciale weg tussen Ruurlo en de grens met de provincie Overijssel. De weg ontsluit de kernen Ruurlo, Borculo en Neede onderling en richting de N18. Uit het verkenningsonderzoek in 2013 is gebleken dat het verkeer op een aantal punten moeite heeft met het oprijden van de N315. Om de doorstroom te bevorderen is het plan om op het traject drie nieuwe rotondes aan te leggen.

Het gaat om rotondes op de volgende kruisingen:
• Nettelhorsterweg-Hekweg in Borculo
• Wessel van Eyllaan-Ruurloseweg in Borculo
• G.L. Rutgersweg-Borculoseweg in Neede

Bekijken tekeningen
U hebt de mogelijkheid om deze avond tekeningen van het bestemmingsplan en de rotondes te bekijken en vragen te stellen aan de medewerkers van de provincie Gelderland en de gemeente Berkelland.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook