Algemeen

26 juni 2014

Sensire wijkzorg Borculo is verhuisd

Sensire wijkzorg Borculo is verhuisd

Sensire wijkzorg Borculo is op 25 juni 2014 verhuisd van het oude kantoor aan de Oude Needseweg naar een nieuw kantoor aan de Spoorstraat 13 in Borculo. Dankzij de centrale ligging wordt de bereikbaarheid verbeterd.

Het wijkteam
Het wijkteam bestaat uit vakmensen die zich met hart en ziel inspannen voor mensen die zorg nodig hebben, dichtbij en om de hoek. Met achter dat wijkteam een deskundige en betrouwbare organisatie. Sensire betrekt bij haar ondersteuning de klant, familie en mantelzorgers, maar werkt ook nauw samen met verschillende hulpverleners om zo hoge kwaliteit van zorg te verlenen.

Het is een wijkteam van zeer betrokken mensen. Dat betekent dat klanten zoveel mogelijk dezelfde gezichten zien en dezelfde personen aan de telefoon krijgen. Sensire is 24 uur per dag bereikbaar voor verpleegkundige zorg en informatie. Ook in de nacht en bij alarmering. Juist dat zijn de momenten waar het vaak op een snelle en alerte reactie aankomt. Sensire regelt veel, zodat de zorg waar behoefte aan is binnen 1 dag geregeld wordt, inclusief de aanvraag bij het indicatie-orgaan. Ook zorg op afstand is mogelijk.

Meer informatie?
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sensire via 0900 – 88 56 (10 ct/min). Ook kan men kijken op www.sensire.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook