Home » Algemeen » Nieuwe voetgangersbrug over de Berkel bijna klaar
Algemeen

30 juni 2014

Nieuwe voetgangersbrug over de Berkel bijna klaar

Nieuwe voetgangersbrug over de Berkel bijna klaar

In de komende twee weken wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking zodat de brug in de tweede helft van juli gebruikt kan worden.

Aannemersbedrijf Van Heteren heeft er in de afgelopen weken voor gezorgd dat er een oeververbinding is aangelegd die weer tientallen jaren zijn werk kan doen. De oude brug was versleten en nodig aan vervanging toe.

Handbediende brug
De huidige brug komt uit Beerzerveld en was daar niet meer nodig. De brug is volledig gestript, daar waar nodig hersteld en daarna van een nieuwe verflaag voorzien. De brug ziet er weer uit als nieuw. Er is gekozen voor een handbediende ophaalbrug zodat de Berkelzomp weer een stukje verder kan varen.

In de komende twee weken worden de laatste hand gelegd aan de brug en worden de wandel- en fietspaden hersteld. Naar verwachting kan de brug in gebruik genomen worden vanaf 14 juli 2014.

Tekst: GemeenteBerkelland.nl
Foto: Twitter Nepocon

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com