Home » Algemeen » Borchlo’s Fantasiewereld door GV Borchlo
Algemeen

1 juli 2014

Borchlo’s Fantasiewereld door GV Borchlo

Borchlo’s Fantasiewereld door GV Borchlo

Afgelopen zondag was er een prachtige uitvoering van alle groepen tijdens ‘Borchlo’s Fantasiewereld’ in een overvolle zaal van muziekvereniging Volharding!

Een kleine greep uit het gevarieerde programma; de groep ‘Ouder en Kind gym’ liet een vertederende act zien op de muziek van ‘Ik tover een olifant’. De ‘Free gym’ groep liet een spannende uitvoering zien op muziek van ‘Pirates of the Caribbean’. De wedstrijdturnsters presenteerden zich op muziekstukken uit ‘Alice in Wonderland’ en ‘Loard of the Rings’. Ook de ‘Superhelden’ van de gym ‘groep 1 & 2’ zorgende voor groots vermaak!

Mede dankzij de hulp van vrijwilligers en de gastvrije ontvangst door de mensen van Volharding, was de uitvoering een groot succes.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com