Algemeen

1 juli 2014

Alzheimer Café Berkelland naar zorgboerderij

Alzheimer Café Berkelland naar zorgboerderij

Dinsdagavond 8 juli a.s. wordt het Alzheimer Café Berkelland gehouden. Dit keer vindt het Alzheimer Café niet plaats in Borculo, maar bij zorgboerderij d’n Aoverstep in Neede.
Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.
Het adres van zorgboerderij d’n Aoverstep: Visschemorsdijk 18, 7261 RE te Neede

Tijdens deze avond kunt u meer te weten komen over de gang van zaken op
een zorgboerderij. U krijgt een rondleiding en er wordt uitleg gegeven over de opvang en begeleiding voor mensen met dementie. Bij deze begeleiding wordt uitgegaan van de mogelijkheden van iemand en niet van de beperkingen.
U kunt vragen stellen en na afloop kunt u onder het genot van een drankje nog even napraten.
U kunt ook informatie vinden op www.aoverstep.nl

Wat gebeurt er? Elke tweede dinsdag van de maand vindt er een Alzheimercafé plaats in Berkelland. Het Alzheimercafé Berkelland is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp -en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Zie voor meer informatie de website:www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek
of bel met de Alzheimer telefoon van Alzheimer Nederland afdeling Achterhoek : 06-13514411.
Het Alzheimercafé Berkelland is bedoeld voor mensen uit de gemeente Berkelland e.o. en wordt georganiseerd door Alzheimer-Nederland Afdeling Achterhoek, Sensire, Livio, Careaz en Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé en GGNet.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook