Home » Algemeen » Zomervakantie bij Erve Brooks!
Algemeen

9 juli 2014

Zomervakantie bij Erve Brooks!

Zomervakantie bij Erve Brooks!

Bij Erve Brooks is de nieuwe speelvijver klaar! Hij ligt naast het terras, dus ouders kunnen het klimmen en klauteren van de kinderen bekijken onder het genot van een heerlijk koel drankje. Balanceren over de balken en dan proberen de overkant te halen. Maar pas op voor de waterstralen!

In de maanden juli en augustus kunnen de kinderen elke woensdag van 10.00 tot 14.00 uur gezellig een broodje komen bakken. In het oude bakhuisje kun je kijken hoe het vroeger ging.

Woensdag 6 en donderdag 7 augustus van 10.00 tot 16.00 uur zijn er zoals elk jaar weer verschillende ambachten te bekijken. Men kan o.a. het kraanzagen (planken zagen), dookrollen (linnen rollen), spinnen, tin gieten, mosterd maken, sieraden maken, broodbakken bekijken (gratis toegang).

Pannenkoekenboerderij ‘Erve Brooks’, Broekhuisdijk 5, Gelselaar.
Voor meer informatie: tel. 0545-481371 – www.erve-brooks.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com