Algemeen
Sport

15 juli 2014

Sjoerd Overgoor tot 2017 bij Go Ahead Eagles

Sjoerd Overgoor tot 2017 bij Go Ahead Eagles

Sjoerd Overgoor blijft Go Ahead Eagles trouw. De middenvelder werd aan het einde van het afgelopen seizoen in verband gebracht met AZ, sc Heerenveen en FC Groningen, maar Overgoor zal geen transfer gaan maken: hij heeft zijn nog een jaar doorlopende contract met twee seizoenen verlengd, tot de zomer van 2017. “De grootste drijfveer om voor twee extra jaren bij te tekenen is dat ik hier belangrijk kan zijn”, zegt Overgoor op de website van Go Ahead.

De 25-jarige middenvelder heeft er drie seizoenen in Deventer op zitten en speelde vorig seizoen alle 34 competitiewedstrijden. Door de supporters werd hij uitgeroepen door speler van het jaar en diezelfde fans vreesden dan ook voor een vertrek van de publiekslieveling. Overgoor heeft echter besloten om voorlopig in Deventer te blijven; maandag kwam al naar buiten dat Deniz Türüc diezelfde beslissing heeft genomen.

“De waardering is heel belangrijk”, zegt Overgoor. “Go Ahead Eagles is een fantastische club en wordt niet voor niets geroemd om zijn supporters. Als juist die mensen mij dan uitkiezen als ‘Eagle van het Jaar’ is dat wel heel erg mooi. Ik had me al behoorlijk gefocust op het volgend seizoen, maar nu kan ik me helemaal erop concentreren. Ik kan niet wachten op de eerste wedstrijd.”

Bron: Voetbalzone.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook