Home » Algemeen » Scouting Borculo ontvangt subsidie Rabobank
Algemeen

18 juli 2014

Scouting Borculo ontvangt subsidie Rabobank

Scouting Borculo ontvangt subsidie Rabobank

De Rabobank stelt jaarlijks een deel van haar nettowinst beschikbaar om te investeren in de lokale samenleving door middel van het Rabobank Coöperatiefonds. Tot en met 17 juli 2014 konden de leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete project in het Rabobank Coöperatiefonds. Met 131 ontvangen stemmen op het project van scouting Borculo is het ze gelukt om een subsidie te mogen ontvangen uit dit fonds. Dit meldt Scouting Borculo op hun website.

“Wij willen iedereen die een stem heeft uitgebracht op ons project bedanken, dankzij jullie zijn we een flinke stap dichterbij het realiseren van de nieuwe klim-en en abseilwand gekomen.” aldus de scouting.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com