Home » Featured » Morgen dag van nationale rouw om MH17
Featured

22 juli 2014

Morgen dag van nationale rouw om MH17

Morgen dag van nationale rouw om MH17

Premier Mark Rutte heeft woensdag 23 juli uitgeroepen tot dag van nationale rouw. Dit is de dag dat de eerste slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17 aankomen in Eindhoven. Dat heeft het ministerie van Veiligheid en Justitie zojuist bekendgemaakt.

Het vliegtuig komt woensdag aan op vliegbasis Eindhoven, daar zijn nabestaanden, koning Willem-Alexander, koningin Máxima, premier Rutte en vicepremier Asscher bij aanwezig.

Op overheidsgebouwen zal de vlag halfstok hangen en worden er op verschillende momenten van de dag klokken geluid. Dat gebeurt in ieder geval vijf minuten voordat de vliegtuigen aankomen in Nederland.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com