Home » Featured » ‘Bloemen’ Inbrekers op pad in Achterhoek
Featured

23 juli 2014

‘Bloemen’ Inbrekers op pad in Achterhoek

‘Bloemen’ Inbrekers op pad in Achterhoek

BORCULO – De politie waarschuwt voor inbrekers die aan de deur komen met een bos bloemen. Ze komen vooral in de avond langs en bij ouderen. Wanneer er niet wordt open gedaan, breken ze in door de zogenaamde Bulgaarse methode, waarbij het cilinder van het slot wordt afgebroken. Als er wel wordt opengedaan, maken de inbrekers zich snel uit de voeten.

In de afgelopen maanden zijn er in de Achterhoek 9 inbraken gepleegd, waarbij deze manier is toegepast. De laatste twee inbraken vonden plaats aan de Van Goghstraat in Lichtenvoorde op 21 juli tussen 19:00 en 21:00 uur.

De verdachte zijn tussen de 25 en 40 jaar oud en lichtgetint. Als u iets gezien heeft, kunt u bellen met het nummer van de politie: 0900-8844.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com