Algemeen

29 juli 2014

Het nieuws in het kort (week 31)

Het nieuws in het kort (week 31)

OverBorculo.nl is constant bezig met het verzamelen van nieuws en informatie over de stad Borculo. Hieronder een verzameling aan nieuws wat wel het vermelden waar is, maar geen apart nieuwsbericht voor is aangemaakt: het korte nieuws. Heeft u zelf kort nieuws? Meldt dit aan info@overborculo.nl

Korte storing OverBorculo.nl

Tot dinsdagochtend kampte OverBorculo met een storing. Door een fout in de database konden we een korte tijd geen foto’s uploaden en geen berichten plaatsen. De storing is volledig verholpen door MMProjects.nl en we hebben de achterstallige berichten alsnog geplaatst.

Straatschade na wateroverlast

Mike Gerritsen stuurde ons vanochtend deze foto van straatschade aan de Prins Willem V straat. De schade is hoogstwaarschijnlijk ontstaan door het wateroverlast van gisteren. De riolering kon de hoeveelheid regen niet aan.

10574721_791234054254296_81092479_n

Politiebureau blijft in Borculo

Het politiebureau in Borculo blijft in Borculo. De plannen om het bureau in Borculo te sluiten en te verhuizen naar Winterswijk gaat niet door.

Baba Döner Kebab tijdelijk gesloten

Baba Döner Kebab aan Muraltplein sluit tijdelijk de deuren. Dit melden ze via een brief op het raam van de zaak. De sluiting komt door omstandigheden, laten ze weten. Een nog voor ons onbekende neemt de zaak over en opent vanaf 8 augustus de deuren. Vanaf 28 juli t/m 7 augustus zijn ze gesloten.

doner kebab baba

Gemeente Berkelland heeft nieuwe website

De gemeente Berkelland heeft een nieuwe website. De website is te bekijken op www.gemeenteberkelland.nl

gemeente

Cafe Le Mouilleur bestaat vrijdag 25 jaar

Café Le Mouilleur A.K.A. LUM bestaat vrijdag 1 augustus 25 jaar. Dit laten ze weten op Facebook. Ze vragen gasten om samen op het jubileum te proosten op 1 augustus tussen 21.00 en 2.00 uur.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook