Home » Algemeen » ING Goede Doelenfonds ondersteunt forse groei aantal jeugdleden v.v. DEO
Algemeen

30 juli 2014

ING Goede Doelenfonds ondersteunt forse groei aantal jeugdleden v.v. DEO

ING Goede Doelenfonds ondersteunt forse groei aantal jeugdleden v.v. DEO

Het ING Goede Doelenfonds voor medewerkers doet uitkeringen aan Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s) en aan andere stichtingen, verenigingen en goede doelen.

DEO heeft een groeiend aantal jeugdleden en heeft daarom een aanvraag gedaan voor de bijdrage in aanschaf voor trainingsmateriaal.
In slechts 4 jaar tijd is de jeugdafdeling van de vereniging bijna verdubbeld van 100 naar 175 jeugdleden. v.v. Deo vindt het belangrijk om de jeugd zo goed mogelijk te faciliteren in hun sportieve activiteiten.
De forse groei van de vereniging (de jeugdafdeling in het bijzonder), en de enthousiaste inzet van de vele vrijwilligers die betrokken zijn bij de vereniging waren voor ING de voornaamste reden om v.v. Deo te waarderen met een bijdrage die direct bijdraagt aan de benodigde materialen.

v.v. DEO dankt de ING voor de geweldige bijdrage!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com