Home » Algemeen » Beter Nederlands leren bij het Hof in Borculo
Algemeen

17 augustus 2014

Beter Nederlands leren bij het Hof in Borculo

Beter Nederlands leren bij het Hof in Borculo

Na de schoolvakanties worden er weer Nederlandse lessen gegeven voor volwassenen die een inburgeringscursus hebben afgerond, maar nog beter Nederlands willen leren spreken en verstaan of schrijven.

Ook buitenlanders die in Nederland werken of studeren, of Nederlanders die hun taal beter willen beheersen kunnen zich aanmelden.
Het wordt vooral een praktische cursus, in kleine groepen.
Drie vrijwilligsters geven, als er voldoende deelnemers zijn, les in ontmoetingscentrum Het Hof in Borculo op dinsdagavonden van 19.00 tot 21.30 uur, te beginnen op 9 september 2014.

Omdat een groot bedrag ineens voor velen een struikelblok is, betaalt u per keer de gemiddelde prijs van € 5.00 inclusief een kopje koffie of thee. U betaalt dus ook voor de keren dat u niet komt. Tijdens de koffievisite leert u van alles over gebruiken in Nederland.

Bent of kent u zo iemand? Geef u dan op bij Anneke IJzerman tussen 25 augustus en 1 september, tel. 06-34948884 of Anneke_ijzerman@hotmail.com

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com