Algemeen

20 augustus 2014

Badmintonseizoen Borculo begint weer!

Badmintonseizoen Borculo begint weer!

Maandag 1 september gaat het badmintonseizoen weer van start. Tijdens de zomervakantie wordt op campings vaak vrijblijvend een shuttle overgeslagen. Wil je een keer echt kennis maken met badminton als sport?
Kom dan naar badmintonvereniging BC BABO in Borculo.

Zowel jong als oud is op de maandagavond vanaf 18.30 – 21.30 uur van harte welkom in sporthal ’t Timpke onder begeleiding van onze trainer kunt u kennismaken. Samen met de leden van de club u proberen de beginselen van het badminton bij te brengen. We zullen u laten zien dat badminton een leuke, dynamische, gezellige en snelle sport is.
Kijk voor meer info of onze trainingstijden op onze facebook pagina of op de website www.bcbabo.nl

Wilt u kennismaken met DYNAMIC TENNIS, dat kan ook op de maandagavond vanaf 20 uur. Wat gaan we binnenkort doen:
De jeugd begint snel weer met de Berkelstreekcompëtitie. Een gezellige uitwisseling tussen de jeugdleden van de badmintonverenigingen in de Berkelstreek te weten Ruurlo, Neede , Eibergen, Groenlo, Hengelo, Lochem en Borculo. Eens per maand op de zaterdagmorgen en elke keer in een andere plaats.

Op 8 september hebben we een welkom borrel. 22 september organiseren we een introductieavond. 8 november hebben we het basisscholenbadmintontoernooi voor groep 5 en 6.

Kom vrijblijvend 3 x meetrainen.
Wie weet tot gauw.

Berthil Reijntjes
Voorzitter BC BABO

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook