Algemeen

24 augustus 2014

Spectaculaire kortingen op Restantenmarkt

Spectaculaire kortingen op Restantenmarkt

De Restantenmarkt in Borculo is populair onder koopjesjagers. Op zaterdag 30 augustus worden ze tussen 10 en 17 uur weer op hun wenken bediend. De altijd zeer goed bezochte markt is een uitgelezen mogelijkheid om prima artikelen en goederen aan te schaffen tegen stuntprijzen.

De Restantenmarkt is uitgegroeid tot een traditie. De organisatie is in handen van de Stichting Promotie Borculo (SPB) in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). Vorig jaar was de markt voor het eerst op een andere locatie, op de Veemarkt en in de Weverstraat. Dat is deze keer opnieuw het geval.
Doel van de deelnemers aan de Restantenmarkt is om in één dag de goederen die zijn overgebleven van de opruiming te verkopen, zodat de winkels voor het nieuwe seizoen weer met een schone lei kunnen beginnen. Dat maakt het aantrekkelijk winkelen voor de consumenten. Mede daarom is de Restantenmarkt altijd een groot succes. Ook deze keer, op zaterdag 30 augustus, doen weer veel ondernemers mee. Er is dan ook een groot aanbod van verschillende artikelen en goederen, waaronder veel kleding. Voorheen werden de kortingen per uur verhoogd met 10 procent. Dat gebeurt niet meer, er zijn gelijk spectaculaire aanbiedingen. Al kan het wel gebeuren dat in de laatste uurtjes van de markt de kortingen nog sterk oplopen, soms tot wel 90 procent van de adviesprijs.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook