Home » Algemeen » Sportintro Korfbal Borculo
Algemeen

29 augustus 2014

Sportintro Korfbal Borculo

Sportintro Korfbal Borculo

Op maandag 8 en dinsdag 9 september biedt Korfbal Vereniging Olympia ’22 uit Borculo wederom Sportintro Korfbal aan op Sportpark de Wildbaan. Dit jaar doen er meerdere groepen van de OBS de Keikamp, OBS Noord en OBS H.W. Heuvelschool mee aan Sportintro Korfbal. De lessen worden gegeven door bondstrainer van het KNKV Dolf Nijbroek in samenwerking met trainers van Olympia. In totaal zullen 258 kinderen korfballes krijgen in de aanloop naar het Borculose schoolkorfbaltoernooi op zaterdagmiddag 27 september. KV Olympia’22 maakt net als de voorgaande jaren weer gebruik van het aanbod van de Sport Federatie Berkelland(SFB) om Korfbal te promoten onder de basisscholen in Berkelland. Als uw vereniging ook graag mee wil doen aan Sportintro, neem dan contact op met de SFB: john@sportfederatieberkelland.nl. Kijk voor de foto’s op www.sportfederatieberkelland.nl.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com