Home » Algemeen » Uniek in Nederland: ProWonen maakt filmpjes voor bewoners
Algemeen

2 september 2014

Uniek in Nederland: ProWonen maakt filmpjes voor bewoners

Uniek in Nederland: ProWonen maakt filmpjes voor bewoners

Wooncorporatie ProWonen besteedt per jaar miljoenen euro’s aan het onderhouden van de woningen. Bewoners die te maken krijgen met onderhoud, worden door medewerkers van ProWonen goed voorgelicht wat de werkzaamheden inhouden. “Toch merken we dat bewoners de impact van de werkzaamheden niet altijd kunnen overzien. De overlast valt hen tijdens het onderhoud toch wel eens tegen. We vertellen van te voren wel dat zij last van lawaai en stof kunnen hebben, maar een goede voorstelling kun je je er vooraf niet van maken” zegt teamleider Klant & Projecten Susanne Bomer.

Communicatieadviseur Heleen Weerkamp: “We zijn daarom op zoek gegaan naar filmpjes waarmee duidelijk wordt wat onderhoud inhoudt. Die bleken er niet te zijn en daarom hebben we zelf filmpjes gemaakt. Tijdens informatiebijeenkomsten krijgen bewoners een brochure waarin staat welk onderhoud hun woning krijgt. In deze brochure staat ook het webadres van de filmpjes. Er zijn zes filmpjes: een algemeen filmpje over onderhoud, Een nieuwe keuken, douche en toilet, Nieuwe kozijnen, Nieuw voegwerk, Tijdelijk verhuizen en Tips. Een filmpje over het verwijderen van asbest is in de maak. We hopen dat door deze filmpjes de verwachtingen van onze klanten verbeteren.”

De filmpjes zijn te vinden op www.prowonen.nl.
(Klik rechtsboven op Films en folders (http://www.prowonen.nl/films_en_folders/films).)

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com