Home » Algemeen » Zwemmers BZC slepen Swimclinic Arena Swimwear NL in de wacht
Algemeen

2 september 2014

Zwemmers BZC slepen Swimclinic Arena Swimwear NL in de wacht

Zwemmers BZC slepen Swimclinic Arena Swimwear NL in de wacht

Op 17 juni jl. heeft Arena Swimwear NL een actie uitgezet op Facebook waarbij zwemverenigingen kans konden maken op een Swimclinic door o.a. Sebastiaan Verschuren, Joost Reijns, Inge Dekker en Joeri Verlinden.

Jesse Baak was daar als de kippen bij en plaatste namens BZC op 17 juni een reactie. Hij deelde het bericht en vroeg iedereen om zijn reactie te liken. De kracht van social media valt niet te onderschatten en binnen no time had hij 202 likes op zijn reactie.

Op 20 augustus bleek dit voldoende te zijn om een Arena Swimclinic te winnen. Een Swimclinic is een techniektraining die door de Arena zwemmers wordt gegeven. Tijdens de clinic worden 2 talenten gescout die mee mogen doen aan de Masterclinic, gegeven door Ranomi Kromowidjojo!

Op dit moment is de Commissie Zwemmen van BZC druk bezig met het regelen van de clinic. De clinic is bedoeld voor de junioren, jeugd en senioren, zodat iedereen, ook de trainers, veel aandacht krijgt. De trainers kunnen hier veel van opsteken zodat die kennis kan worden toegepast op alle zwemmers.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com