Algemeen
Haarlo

2 september 2014

Bijzondere dagtocht Zonnebloem Borculo/Haarlo

Bijzondere dagtocht Zonnebloem Borculo/Haarlo

Gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem Borculo/Haarlo maakten op 19 augustus 2014 een bijzondere dagtocht. Met 53 mensen ging het per bus naar de Meijer Werf in Papenburg aan de Ems in Duitsland. Het idee voor deze reis kwam van de heer Rouwenhorst, een van de gasten van De Zonnebloem. De Meyer Werf bestaat al sinds 1795. Op de Meyer Werf worden cruiseschepen, gastankers en containerschepen gebouwd. De groep van De Zonnebloem kreeg een uitgebreide rondleiding over de werf en werd flink in de watten gelegd met een natje en een droogje. De stemming was zowel in de bus als tijdens de activiteiten heel goed. De zeven vrijwilligers hebben heel erg hun best gedaan om het de gasten naar de zin te maken. Er waren rolstoelen mee in de bus voor een aantal gasten zodat ook zij volop mee konden doen aan het programma.

Over de Zonnebloem
De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Zoveel mensen, zoveel wensen. Voor de één is het veel te lang geleden dat hij of zij het strand heeft gezien. Of naar de film is geweest. Een ander heeft behoefte aan gezelligheid in of dichtbij huis. De Zonnebloem stelt zich ten doel die wensen waar te maken door contacten te leggen, gezelligheid te brengen, activiteiten te organiseren en vakanties mogelijk te maken. Wilt u graag eens uit of wilt u bezoek aan huis, neem dan contact met de Zonnebloem. Voor Borculo/Haarlo kan dat via zonnebloemborculohaarlo@gmail.com of door te bellen met 06 30 72 86 97.

Vrijwilliger worden
Voelt u zich aangesproken door zinvol vrijwilligerswerk, dan bent u bij de Zonnebloem aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op www.borculo.zonnebloem.nl of bel voor meer informatie naar 06 30 72 86 97. Wie weet mogen we u binnenkort begroeten bij de afdeling Borculo/Haarlo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook