Home » Algemeen » Kerkdienst over water, aan het water
Algemeen

5 september 2014

Kerkdienst over water, aan het water

Kerkdienst over water, aan het water

De Raad van Kerken organiseert op Zondag 14 september in de openlucht de Startzondag 2014. Het thema is “Water, voor het leven”. En waar kan deze oecumenische kerkdienst beter worden gehouden dan rondom het zwembad in ’t Galgenveld in Borculo. Aanvang is 10.30 uur. De muzikale ondersteuning is door muziekvereniging ‘Accoord’.

In de dienst zal vanuit bekende teksten worden gesproken én gezongen over water, bron van leven. Het beloofd een bijzondere kerkdienst te worden waarbij zelfs boten aan te pas komen. De kerkdienst is er voor jong en oud. Kinderen kunnen actief deelnemen.

Aansluitend aan de kerkdienst volgt gezamenlijk koffiedrinken met iets lekkers. U kunt dan meteen kijken bij de stand van “Verkennen + Ontmoeten”. Zij laten zien welke inspirerende activiteiten het komend jaar door de gezamenlijke kerken worden georganiseerd.
Voorafgaand aan de viering is een gezamenlijk ontbijt. Voor het ontbijt -dat om 09.30 begint- kunt u zich opgeven bij: jeroen.uhl@gmail.com.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com