Algemeen
Uncategorized

8 september 2014

Lezing Erve Zurel: Gezond en vitaal oud worden

Lezing Erve Zurel:	 Gezond en vitaal oud worden

Donderdagavond 18 september vindt er op Erve Zurel een lezing plaats met als onderwerp gezond en vitaal oud worden.

Iedereen wil graag oud worden, maar het liefst wél zo gezond en vitaal mogelijk. De maximale levensverwachting stijgt nog elk jaar dus daar ligt een uitdaging voor iedereen! Het blijkt bovendien dat we de snelheid waarmee we verouderen kunnen beïnvloeden.

Guus Zurel, orthomoleculair arts en bedrijfsarts vertelt u er graag meer over. Er worden praktische tips gegeven en er is gelegenheid tot het stellen van vragen over gezondheid en voeding.
Karin de Haan, natuurgeneeskundige van Rozenhaege Praktijk voor Natuurgeneeskunde uit Gelselaar, zal u na de pauze bovendien meer vertellen over de eventuele noodzaak van aanvulling van onze voeding in de vorm van supplementen.

Erve Zurel
Erve Zurel profileert zichzelf als Centrum voor Inspiratie en Welzijn en biedt een gevarieerd aanbod aan trainingen, workshops en netwerkbijeenkomsten. Werken aan je vitaliteit betekent werken aan je kracht- en energieniveau en een gezondere toekomst.

Donderdagavond 18 september. Locatie: Platvoetsdijk 9-11 te Borculo. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur. Er zijn geen kosten aan de lezing verbonden. Voor meer informatie bezoekt u: www.ervezurel.nl. Graag voor aanmelding of informatie een mail aan coördinatrice Karin Oonk: oonk65@gmail.nl of 06-22469331

Advertentie:

Booking.com

Lees ook