Home » Algemeen » Biljarters topteam Berkelland klaar voor de strijd!
Algemeen

5 september 2014

Biljarters topteam Berkelland klaar voor de strijd!

Biljarters topteam Berkelland klaar voor de strijd!

Maandag 1 september vond de presentatie van het topteam plaats. Grote blikvanger in het team is de fransman Alain Remond die het onderdeel bandstoten voor zijn rekening neemt. Het anker kader 71-2 is het domein van nieuwkomer Marek Faus uit Tjechie. Het anker kader 47-2 wordt afwisselend gespeeld door Axel Busscher, Hans Klok, Erik Vijverberg en Brian ter Braak.

In een afgeladen vol HCR Prinsen werd het team een hart onder de riem gestoken door een uitzinnig publiek. Zaterdag 13 september is de eerste thuiswedstrijd, aanvang 11.00 uur, tegen biljartservice van Gemert.

Het open driebandenkampioenschap van Berkelland werd een prooi voor Bram van Doorn die zich na barrage de sterkste toonde. Uit handen van Alie Prinsen ontving hij een nieuwe biljartkeu.

Teammanager Hans Klok is uitermate content met deze start.
“Geweldig zoals het publiek meeleeft met ons. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn”.

Uitbater Dinand Prinsen spreekt van een geslaagde doorstart en hoopt dat vele biljartliefhebbers de weg weten te vinden naar HCR Prinsen.

As zondag 7 september speelt het driebanden eredivisie team haar eerste thuiswedstrijd.
Tegenstander is de regerend Nederlands kampioen Dalling met in haar gelederen de wereldkampioenen Fredric Caudron, Dick Jaspers en Eddy Merkx.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com