Home » Algemeen » Biljarters topteam Berkelland klaar voor de strijd!
Algemeen

5 september 2014

Biljarters topteam Berkelland klaar voor de strijd!

Biljarters topteam Berkelland klaar voor de strijd!

Maandag 1 september vond de presentatie van het topteam plaats. Grote blikvanger in het team is de fransman Alain Remond die het onderdeel bandstoten voor zijn rekening neemt. Het anker kader 71-2 is het domein van nieuwkomer Marek Faus uit Tjechie. Het anker kader 47-2 wordt afwisselend gespeeld door Axel Busscher, Hans Klok, Erik Vijverberg en Brian ter Braak.

In een afgeladen vol HCR Prinsen werd het team een hart onder de riem gestoken door een uitzinnig publiek. Zaterdag 13 september is de eerste thuiswedstrijd, aanvang 11.00 uur, tegen biljartservice van Gemert.

Het open driebandenkampioenschap van Berkelland werd een prooi voor Bram van Doorn die zich na barrage de sterkste toonde. Uit handen van Alie Prinsen ontving hij een nieuwe biljartkeu.

Teammanager Hans Klok is uitermate content met deze start.
“Geweldig zoals het publiek meeleeft met ons. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn”.

Uitbater Dinand Prinsen spreekt van een geslaagde doorstart en hoopt dat vele biljartliefhebbers de weg weten te vinden naar HCR Prinsen.

As zondag 7 september speelt het driebanden eredivisie team haar eerste thuiswedstrijd.
Tegenstander is de regerend Nederlands kampioen Dalling met in haar gelederen de wereldkampioenen Fredric Caudron, Dick Jaspers en Eddy Merkx.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Op woensdag 6 juli hebben de leerlingen van de Heuvelschool uit Borculo een cheque van €500 uit mogen reiken aan stichting

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Mevrouw G.H. Ordelman-Heinneman uit Borculo wordt binnenkort 103 jaar. Op dinsdag 19 juli 2022 hoopt ze haar verjaardag te vieren. Mevrouw

  • 6 juli 2022

    HAARLO – Op 9 juli 2022 zal de eerste editie van het nieuwe festival Halfway Hairlow in Haarlo plaatsvinden. Een nieuw festival voor

Booking.com