Algemeen

5 september 2014

Biljarters topteam Berkelland klaar voor de strijd!

Biljarters topteam Berkelland klaar voor de strijd!

Maandag 1 september vond de presentatie van het topteam plaats. Grote blikvanger in het team is de fransman Alain Remond die het onderdeel bandstoten voor zijn rekening neemt. Het anker kader 71-2 is het domein van nieuwkomer Marek Faus uit Tjechie. Het anker kader 47-2 wordt afwisselend gespeeld door Axel Busscher, Hans Klok, Erik Vijverberg en Brian ter Braak.

In een afgeladen vol HCR Prinsen werd het team een hart onder de riem gestoken door een uitzinnig publiek. Zaterdag 13 september is de eerste thuiswedstrijd, aanvang 11.00 uur, tegen biljartservice van Gemert.

Het open driebandenkampioenschap van Berkelland werd een prooi voor Bram van Doorn die zich na barrage de sterkste toonde. Uit handen van Alie Prinsen ontving hij een nieuwe biljartkeu.

Teammanager Hans Klok is uitermate content met deze start.
“Geweldig zoals het publiek meeleeft met ons. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn”.

Uitbater Dinand Prinsen spreekt van een geslaagde doorstart en hoopt dat vele biljartliefhebbers de weg weten te vinden naar HCR Prinsen.

As zondag 7 september speelt het driebanden eredivisie team haar eerste thuiswedstrijd.
Tegenstander is de regerend Nederlands kampioen Dalling met in haar gelederen de wereldkampioenen Fredric Caudron, Dick Jaspers en Eddy Merkx.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook