Algemeen

5 september 2014

Debutant HCR Prinsen begint thuis tegen landskampioen A.E.J./Dallinga

Debutant HCR Prinsen begint thuis tegen landskampioen A.E.J./Dallinga

Debutant HCR Prinsen had zich bij het begin van de start van de eredivisie driebanden wel een gemakkelijker tegenstander kunnen voorstellen dan landskampioen A.E.J./Dallinga uit Sluiskil. Met spelers als Frédéric Caudron, Dick Jaspers, Eddy Merckx en Jean-Paul de Bruijn komt zondag direct wel het neusje van de driebanden zalm naar Haarlo.

Maar ook in Haarlo heeft men niet stil gezeten en is er driftig gezocht naar versterking en men hoopt deze gevonden te hebben door het aantrekken van Anno de Kleine en Christian Rudolph. De Kleine komt van het Lochemse Holland Mineraal en de Duitser Rudolph heeft vele jaren triomfen gevierd met BC Hengelo.

De prioriteit in Haarlo ligt in eerste instantie op handhaving en men denkt in de Achterhoek met het team dat verder bestaat uit Markus Galla, Raymund Swertz, captain Michel van Silfhout, de Belg Johan Claessen, Dave van Geel en Freddy ter Braak te kunnen bewerkstelligen.

De algemene indruk is dat het een zwaar seizoen gaat worden, omdat niet alle spelers een lange eredivisie ervaring hebben. De wedstrijd bij HCR Prinsen aan de Eibergseweg begint zondag om 13:00 uur.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook